Kommunikations app

Apps og programmer til at støtte sproget – Hjerneskadet

8. nov. 2021 — Apps til at træne sprog og/eller kommunikere med andre indebærer apps som træner/kompenserer for vanskeligheder ved at tale; skrive og læse; …

Apps til at træne sprog og/eller kommunikere med andre indebærer apps som træner/kompenserer for vanskeligheder ved at tale; skrive og læse; tale, skrive og forstå fremmedsprog samt skabe og indgå i sociale relationer.

Kommunikation – Android-apps i Google Play

Få millioner af de nyeste apps, spil, film, tv-serier, bøger, magasiner og den nyeste musik m.m. til Android – når som helst og hvor som helst på alle dine …

Få millioner af de nyeste apps, spil, film, tv-serier, bøger, magasiner og den nyeste musik m.m. til Android – når som helst og hvor som helst på alle dine enheder.

Videoopkald, sms og walkie-talkie — de 5 bedste apps til …

Videoopkald, sms og walkie-talkie — de 5 bedste apps til kommunikation

27. maj 2014 — Videoopkald, sms og walkie-talkie — de 5 bedste apps til kommunikation ·

Voxer

·

Viber

·

Skype

·

Glide

·

WhatsApp

.

Fra hulemalerier til røgsignaler, fra telegraf til post, fra telefon til sms — vi opfinder hele tiden nye måder at kommunikere på. Og den god nyhed er, at det aldrig har været nemmere for dig at tale ganske billigt med din bror i Australien. Men udbuddet af tjenester er nem at fare vild i. Vi guider til de fem bedste løsninger til forskellige behov.

7 apps til bedre samarbejde og kommunikation

9. nov. 2015 — 7 apps til bedre samarbejde og kommunikation · 1. Trello · 2. OneDrive · 3. Google Hangouts · 4. Slack · 5. Dropbox · 6. Skype · 7. Google Drev.

Der er ikke nødvendigvis brug for at investere i store, forkromede Unified Communications-løsninger. Her er 7 gode og gratis apps, der binder løsninger sammen, og gør det både nemmere og smartere for dig at kommunikere på tværs af alle enheder med både kollegaer og kunder.

WAKKS – Nem kommunikation on the App Store

Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about WAKKS – Nem kommunikation. Download WAKKS – Nem kommunikation and enjoy it on …

GoTalk NOW i App Store

26. jan. 2023 — Vores erfaringer er rygraden i GoTalk NOW, en fleksibel, brugervenlig men effektiv kommunikations-app til alle, som har svært ved at tale.

Apps – til personlig kommunikation og samarbejde – Dstny

Apps · Bedre overblik og fremdrift i kommunikation og samarbejde · Smartphone App · Klient til PC/MAC · Collaboration · Selvbetjeningsportal · Referencer.

Apps – til personlig kommunikation og samarbejde interne og eksternt til medarbejderne øger produktiviteten i firmaet.

Medarbejder app – intern kommunikation gjort nemt

Medarbejder app styrker intern kommunikation og arbejdsmiljø med procesoptimering, onboarding og trivsel – uden det gamle intranet. Book en demo i dag.

Gratis mobilapp hjælper dig med at kommunikere – Quinyx

Gratis mobilapp hjælper dig med at kommunikere

18. mar. 2020 — Derfor tilbyder vi nu virksomheder at bruge vores app gratis til … De fleste tilgængelige apps er beregnet på kommunikation mellem …

I krisetider er kommunikation afgørende. Derfor tilbyder vi nu virksomheder at bruge vores app gratis til kommunikation

App/Applikation – Medie- og kommunikationsleksikon

Samfundslitteraturs Medie- og kommunikationsleksikon er et uomgængeligt opslagsværk med mange artikler om centrale begreber, teorier, metoder og fænomener …

Samfundslitteraturs Medie- og kommunikationsleksikon er et uomgængeligt opslagsværk med mange artikler om centrale begreber, teorier, metoder og fænomener af forskere inden for medieteori, mediehistorie, organisationskommunikation, kommunikationsteori, fortælleteori, journalistik, diskursteori, digitale medier, mediesociologi, receptionsanalyse, visuel teori, lingvistik, radio, tv og film.

Keywords: kommunikations app